Menu

Blog

Vertagear instructievideo

Deze instructievideo is ongeveer een jaar geleden voor Vertagear gemaakt. De “line-art” stijl is gekozen om de instructies duidelijk te tonen en makkelijk volgbaar te maken.
Behalve het animatie en montage werk was ik ook verantwoordelijk voor het creëren van de 3D modellen van alle onderdelen van de stoel.

3D geprinte Pebble Time Round oplaadstandaard

3D geprinte Pebble Time Round oplaadstandaard

Hoewel de Pebble Time Round nu al een tijdje uit is, heb ik nu pas de tijd gehad hier een oplaadstandaard voor te maken. Net zoals de Pebble Time gebruikt de Pebble Time Round ook een platte oplaadkabel die met magneetjes aan de achterkant van het horloge wordt verbonden. Hierdoor lijkt het ontwerp van de Pebble Time Round standaard veel op die van de Pebble Time standaard.

De Pebble Time Round oplaadstandaard kan hier in negen verschillende kleuren in mijn Shapeways webshop besteld worden.

Om meer foto’s en een interactief 3D model te bekijken kun je hier terecht.

Nieuwe animatie video Mini XL DS

Een nieuwe animatievideo, waarin de Phanteks Enthoo Mini XL DS gepresenteerd wordt, is nu te bekijken in de video categorie onder freelance werk.

Nieuwe Phanteks animatie video

Mijn meest gedetailleerde animatie video tot nu toe, waarin de nieuwe Phanteks Enthoo EVOLV ATX gepresenteerd wordt, is onlangs toegevoegd aan de video categorie onder freelance werk.

Pebble Time oplaadstandaard instructie video

Hier is een kort filmpje van de Pebble Time oplaadstandaard waarin wordt laten zien hoe je de oplaadkabel installeert en verwijdert.

 

3D geprinte Pebble Time oplaadstandaard

3D geprinte Pebble Time oplaadstandaard

Na een behoorlijk aantal weken en drie prototypes is mijn Pebble Time oplaadstandaard eindelijk af.

De Pebble Time gebruikt een platte oplaadkabel die aan de achterkant van het horloge geklikt wordt, wat het ontwerp van deze oplaadstandaard een stuk uitdagender maakte dan mijn vorige Pebble oplaadstandaard. Het resulterende ontwerp is ook een stuk sterker om het extra gewicht van de Pebble Time Steel te kunnen dragen.

De Pebble Time oplaadstandaard kan hier in negen verschillende kleuren in mijn Shapeways webshop besteld worden.

Om meer foto’s en een interactief 3D model te bekijken kun je hier terecht.

Fiets project schets

Fiets project schets

Een tijdje terug heb ik mijn fiets, een 25 jarige Gazelle Champion Mondial, een grondige opknapbeurt gegeven nadat ik erachter kwam dat de tandwielen versleten waren. Aangezien ik vandaag wat tijd over had besloot ik een schets van het eindresultaat te maken, dat hierboven te zien is.

Pebble Time oplaadstandaard

Pebble Time oplaadstandaard

Ik ben al een paar weken bezig met het ontwerp van een 3D geprinte oplaadstandaard voor de Pebble Time, en ben nu de laatste versie aan het testen. De schets hierboven geeft een eerste indruk van hoe hij er uit zal zien als hij af is.

Deze oplaadstandaard is om de oplaadkabel van de Pebble Time heen ontworpen, en gebruikt een combinatie van de magneetjes en steun punten om de smart watch op zijn plek te houden.

Als hij met succes getest is zal hij verkrijgbaar zijn in mijn Shapeways webshop.

 

3D geprinte Lumo Lift clip nu beschikbaar

3D geprinte Lumo Lift clip nu beschikbaar

Hier is mijn nieuwste 3D geprinte product; een clip waarmee je de Lumo Lift postuur tracker aan een shirt of beha kan vastmaken. Deze clip is ontworpen zodat de Lumo Lift goed op zijn plek blijft zitten, ook als je aan het sporten bent.

Foto’s en een interactief 3D model kunnen hier bekeken worden, en de Lumo Lift clip kan hier in mijn Shapeways webshop in negen verschillende kleuren besteld worden.

TD-01 lampenkap

TD-01 lampenkap

Ik had al een tijdje zin om een project met lasersnijden te doen, en had nu eindelijk wat tijd over voor deze lampenkap. Voor meer informatie en foto’s kunt u hier klikken.